У Запоріжжі ввели обмеження на проїзд у громадському транспорті

У Запоріжжі ввели обмеження на проїзд у громадському транспорті

Укрінформ
Через зростання кількості хворих на коронавірус у Запоріжжі, яке знаходиться у червоній зоні з 18 жовтня, ввели обмеження на проїзд у громадському транспорті.

Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 31 жовтня, під час засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Заборонити додатково на території міста Запоріжжя у період з 00:00 годин 1 листопада 2021 року: пасажирам (крім осіб, які не досягли 18 років) користуватися послугами регулярних та нерегулярних перевезень автомобільним транспортом, міським електричним у приміському, міському сполученнях без наявності у них негативного результату тестування на COVID-19 методом ПЛР або експрес-тесту, проведеного не більш як за 72 години до дня поїздки; або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, або документа, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини … або одужання особи від зазначеної хвороби (наявність довідки - ред.)", - йдеться у протоколі.

Читайте також: Найбільш напружена ситуація з COVID-19 зараз на Запоріжжі й Донеччині – ОП

Як раніше повідомлялось, у Запоріжжі заборонили дітям до 18 років відвідувати ТРЦ без супроводу дорослих, які мають відповідні ковідні документи.

За останню добу в області зареєстровано 655 випадків захворювання на COVID-19. За добу від ускладнень коронавірусної хвороби померло 9 людей.

Ковідні госпіталі Запоріжжя заповнені на 80%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-