Довибори в Раду: ЦВК повідомляє про явку на двох округах

Довибори в Раду: ЦВК повідомляє про явку на двох округах

Укрінформ
Явка виборців на проміжних виборах депутатів Верховної Ради у двох виборчих округах у Херсонській та Черкаській областях становить 11,94% та 12.32% відповідно.

Як передає Укрінформ, про це інформує Центральна виборча комісія.

“Явка в ОВО №184 (Херсонська обл.) та ОВО №197 (Черкаська обл.) на 12:00 годину склала 11,94 % в окрузі № 184 та 12,32% в окрузі № 197”,- йдеться у повідомленні.

Явка на виборах міського голови Харкова станом уже на 13 годину становить 13,8% виборців, зазначають у ЦВК.

До закриття дільниць залишилося менш як 5 годин.

Читайте також: ОПОРА зафіксувала голосування «під наглядом» на виборах мера Харкова

Як повідомляв Укрінформ, у неділю, 31 жовтня, в Україні проходять проміжні вибори депутатів Верховної Ради у двох виборчих округах.

Відбуваються місцеві вибори чотирьох міських голів, двох селищних голів, п’яти сільських голів, а також низка виборів депутатів місцевих рад.

Проміжні вибори народних депутатів призначені в одномандатних виборчих округах №184 (Херсонська область) та №197 (Черкаська область).

ЦВК зареєструвала загалом 45 кандидатів у народні депутати в ОВО №184 та №197, однак згодом скасувала реєстрацію п’яти осіб. Таким чином, на проміжних виборах народних депутатів балотується 40 кандидатів: в ОВО № 184 – 15, в ОВО № 197 – 25.

Міських голів обирають в Харкові, Липовці (Вінницька обл.), Теребовлі (Тернопільська обл.), Комарні (Львівська обл.).

Також відбуваються вибори Уланівського сільського голови Хмільницького району Вінницької області; Коларівського сільського голови Бердянського району Запорізької області; Шегинівського сільського голови Яворівського району Львівської області; Надлацького сільського голови Голованівського району Кіровоградської області; Малолюбашанського сільського голови Рівненського району Рівненської області; Смотрицького селищного голови Кам’янець-Подільського району Хмельницької області; Кельменецького селищного голови Дністровського району Чернівецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-