Харків відкриє 41 пункт вакцинації у день виборів мера – на дільницях

Харків відкриє 41 пункт вакцинації у день виборів мера – на дільницях

Укрінформ
У Харкові у день виборів міського голови 31 жовтня у всіх районах міста відкриється 41 пункт вакцинації. Усі вони працюватимуть на виборчих дільницях, розташованих у школах.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Харківська міська рада.

«Щепитися всі охочі зможуть з 9:00 до 18:00. В наявності у медичних бригад будуть вакцини «Coronavac», «Pfizer», «AstraZeneca», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у мерії, у Харкові останніми днями на добу в середньому вакцинуються близько 8 тисяч жителів.

«Наше завдання – зробити все, щоб ця цифра зростала. Тому звертаємося до всіх харків'ян із проханням не лише активно голосувати, а й подбати про своє здоров'я та здоров'я близьких. Це необхідно для формування колективного імунітету. Лише колективний імунітет зможе зупинити пандемію», – підкреслила заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан.

Читайте також: Більшість парламентських партій проігнорували вибори у Харкові – ОПОРА

Зі списком пунктів вакцинації можна ознайомитися тут.

Як повідомляв Укрінформ, 31 жовтня відбудуться позачергові вибори мера Харкова. Виборці голосуватимуть на 605 дільницях міста, 55 із дільниць будуть діяти у медзакладах.

У списку претендентів на пост мера Харкова - 10 кандидатів, у тому числі, секретар Харківської міської ради Ігор Терехов та ексмер Харкова, ексголова Харківської ОДА Михайло Добкін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-