У Каховці завершили розгортання мобільного COVID-госпіталю

У Каховці завершили розгортання мобільного COVID-госпіталю

Фото, відео
Укрінформ
У Каховці Херсонської області Державна служба з надзвичайних ситуацій завершила розгортання мобільного госпіталю для хворих на COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це ДСНС повідомляє в Телеграмі.

Рятувальники встановили мобільний госпіталь на території Центральної міської лікарні імені родини Панкеєвих у Каховці. Сьогодні туди прибув заступник голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Ільченко.

Він проінспектував готовність госпіталю до сталого функціонування, зокрема встановлені об’єкти, а це 35 наметів та модулів, 24 з яких – палати для пацієнтів та блок інтенсивної терапії.

"Ільченко пересвідчився в повній комплектації і системному забезпеченні зазначених об’єктів та передав готовий до використання пересувний медичний комплекс рятувальників виконуючому обов'язки директора комунального підприємства «Каховська центральна міська лікарня» Андрію Федотову", - повідомляють в ДСНС.

Читайте також: Україна зараз на піку захворюваності - Шмигаль сказав, коли вийдемо на «плато»

Як повідомляв Укрінформ, У Херсонській області Каховська центральна міська лікарня, яка приймає хворих на COVID-19, заповнена, тому на території медзакладу почали розгортати мобільний госпіталь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-