На Полтавщині відремонтували дорогу Чорнухи – Лубни

На Полтавщині відремонтували дорогу Чорнухи – Лубни

Велике будівництво
Укрінформ
У Полтавській області за програмою Президента «Велике будівництво» відремонтували місцеву дорогу Чорнухи – Лубни і оновили всі 4 мости на цій трасі.

Як передає Укрінформ, про це розповів голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов, повідомляє пресслужба Полтавської облдержадміністрації.

«Місцеву дорогу Чорнухи – Лубни, яка ще рік тому вся перебувала в аварійному стані, повністю оновили», – йдеться в повідомленні.

Синєгубов зазначив, що довгий час автошлях перебував в аварійному стані. Жителі щонайменше 11 населених пунктів змушені були долати зайвих 85 км через місто Пирятин, щоб дістатися до районного чи обласного центру.

Зараз дорога Чорнухи-Лубни протяжністю 35 км з новим якісним асфальтом, облаштованим узбіччям, освітленням, розміткою.

«На ремонт цієї дороги нам вдалося отримати 515 млн грн. Роботи були розраховані на 4 роки, але вже через рік дорогу відремонтовано по всій протяжності, а за рахунок економії коштів оновлюємо всі 4 мости на цій трасі», - додав голова ОДА.

Читайте також: Польський підрядник відмовився продовжувати ремонт дороги на Львівщині через недофінансування

Як повідомляв Укрінформ, у 2021 році за програмою Президента «Велике будівництво» в Україні заплановано побудувати та відновити 4,5 тис. км доріг державного значення, 2 тис. км місцевих доріг та 150 мостів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-