Перегони на Херсонщині: Лагута знявся з виборів на користь кандидата від «Слуги народу»

Перегони на Херсонщині: Лагута знявся з виборів на користь кандидата від «Слуги народу»

Укрінформ
Новопризначений очільник Херсонської обласної державної адміністрації Геннадій Лагута зняв свою кандидатуру на довиборах до парламенту на 184 окрузі (Херсонська область) на користь кандидата в народні депутати від партії “Слуга народу” Сергія Козиря.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужбу “СН”

“Щоб зробити більше, треба об’єднати зусилля. Ми підтримуємо політику Президента, а з Сергієм Козирем у нас є спільне бачення розвитку Херсонщини. Тому я вирішив зняти свою кандидатуру з виборів та прошу віддати голоси за кандидата від партії “Слуга народу” Сергія Козиря”, – сказав Лагута.

Він висловив переконання, що Козир плідно працюватиме в парламенті та гідно представлятиме інтереси Каховського і Бериславського районів Херсонщини.

Читайте також: Кандидат у народні депутати знявся з перегонів – ЦВК скасувала реєстрацію

Козир заявив, що вважає таку позицію свого опонента на виборах доцільною. За його словами, це допоможе об’єднати зусилля для розвитку регіону.

Як повідомляв Укрінформ, 20 вересня 2021 року партія “Слуга народу” висунула кандидатом у народні депутати на 184 окрузі голову Херсонської ОДА Серія Козиря. Його головним конкурентом ЗМІ називали саме Геннадія Лагуту.

Президент Володимир Зеленський 27 жовтня призначив Геннадія Лагуту головою Херсонської обласної державної адміністрації, попередньо звільнивши з цієї посади Козиря.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-