У Херсоні представили нового керівника ОДА

У Херсоні представили нового керівника ОДА

Фото
Укрінформ
Херсонську ОДА очолив Геннадій Лагута, який до цього працював заступником голови облради, він також балотується на проміжних виборах у ВР по округу 184, що відбудуться 31 жовтня 2021 року.

Про це під час брифінгу у Херсоні повідомив заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко, який перебуває на Херсонщині з робочою поїздкою, передає кореспондент Укрінформу.

«Перш за все ми приїхали представити нового очільника обласної державної адміністрації пана Лагуту», - зазначив Тимошенко.

Він нагадав, що Лагута призначений на посаду сьогодні. Тимошенко вручив Лагуті посвідчення та подякував за роботу тепер уже ексголові ОДА Сергію Козирю.

Лагута, своєю чергою, зазначив про можливості розвитку на Херсонщині аграрної, туристичної сфери, альтернативної енергетики та інших бізнесів.

Він закликав виборців на виборах у 184 окрузі голосувати за кандидата від партії «Слуга народу» Сергія Козиря.

Читайте також: Зеленський змінив голову Херсонської ОДА

Як повідомлялося, 20 вересня партія «Слуга народу» висунула кандидатом у народні депутати по 184 округу голову Херсонської ОДА Серія Козиря. Його головним конкурентом ЗМІ називали саме Лагуту.

За даними ГО ОПОРА, Геннадій Лагута (Партія міського голови Херсона Ігоря Колихаєва «Нам тут жити») балотується на проміжних виборах народних депутатів в одномандатних виборчих округах №184. Народився 10 серпня 1974 року, проживає в Херсоні, освіта - вища. У 2019 році Лагута працював помічником міського голови Колихаєва у Верховній Раді. Був виконавчим директором Благодійного фонду Колихаєва «Нам тут жити». У 2020 році на місцевих виборах пройшов до Херсонської обласної ради. Має квартиру в Херсоні площею 80,7 кв. м та земельну ділянку 1000 кв. м у Голопристанському районі Херсонської області. Зареєстрований кандидатом у депутати 14 вересня.

Як повідомляв Укрінформ, Центральна виборча комісія призначила на неділю, 31 жовтня, проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах №184 (Херсонська область) та №197 (Черкаська область). Рішення прийнято у зв’язку з тим, що раніше обрані в округах народні депутати були достроково позбавлені мандатів, оскільки народного депутата Ігоря Колихаєва (184-й округ) було обрано Херсонським міським головою на місцевих виборах 2020 року, а народного депутата Олександра Скічка (197-й округ) призначено головою Черкаської ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-