У Бердянську канікули в школах продовжили до 7 листопада

У Бердянську канікули в школах продовжили до 7 листопада

Укрінформ
У Бердянську, за рекомендацією Департаменту освіти та науки Запорізької ОДА, через зростання кількості хворих на коронавірус подовжили канікули у школах до 7 листопада.

Про під час засідання Бердянської міської комісії з питань ТЕБ та НС доповіла керівниця Бердянського міського відділу освіту Наталя Лазуренко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми звернулись до департаменту освіти та науки ОДА за роз’ясненнями. Нам було рекомендовано подовжити канікули в школах до 7 листопада”, - сказала Лазуренко.

Читайте також: Бердянська COVID-лікарня має кисню лише на два дні - лікар

Освітяни не виключають, що через такі затяжні канікули учням доведеться навчатися в червні.

За останню добу в Запорізькій області зареєстровано 1339 випадків захворювання на COVID-19. Всього станом на ранок 26 жовтня зареєстровано 136 166 лабораторно підтверджених випадків, в тому числі 8454 – серед дітей (за добу – 150), 5612 серед медичних працівників (за добу – 50), 586 серед працівників освіти – (за добу – 16). Всього летальних випадків зареєстровано 3180 (за добу – 55). Всього одужало 109418 осіб (за добу – 185).

Читайте також: Львівські школярі з 1 листопада переходять на «дистанційку»

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби в Україні зафіксовано 19 120 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19, летальних випадків – 734.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-