У двох областях до тепла підключені всі житлові будинки - Мінрегіон

У двох областях до тепла підключені всі житлові будинки - Мінрегіон

Укрінформ
Закарпатська та Тернопільська області прозвітували про підключення до теплопостачання усіх житлових будинків, ще у 8 облястях понад 90% житлового фонду почало отримувати тепло.

Про це повідомила заступниця міністра розвитку громад та територій Наталія Хоцянівська, передає Укрінформ з посиланням на Мінрегіон.

"Закарпатська та Тернопільська області наразі прозвітували про підключення до теплопостачання 100% житлових будинків. У восьми областях країни, серед яких, зокрема, Вінницька, Волинська, Житомирська, Івано-Франківська, Рівненська, Київська, Хмельницька, Чернівецька, цей показник становить понад 90%. В інших регіонах України також триває підключення житлового фонду до тепла", — повідомила Хоцянівська.

Всього станом на 25 жовтня загальний показник підключення житлового фонду по країні складає близько 45%.

Дата початку опалювального сезону встановлюється органами місцевого самоврядування та залежить, зокрема, від погодних умов. Визначальним фактором є середньодобова температура повітря не вище +8 градусів за Цельсієм протягом трьох діб поспіль у населеному пункті.

Читайте також: Мінрегіон підтримує реструктуризацію заборгованості населення за «комуналку»

Як повідомлялося, міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов закликав керівників облдержадміністрацій та органів місцевого самоврядування не зволікати з підключенням до тепла об’єктів соціальної сфери та житлових будинків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-