Убивство поліцейського в Чернігові: підозру оголосили двом патрульним

Убивство поліцейського в Чернігові: підозру оголосили двом патрульним

Укрінформ
Двом співробітникам патрульної поліції в Чернігівській області повідомлено про підозру в завідомому залишенні без допомоги особи, що спричинило її смерть.

Про це повідомляє Офіс генпрокурора, передає Укрінформ.

За даними слідства, працівники управління патрульної поліції в Чернігівській області в ніч на 2 жовтня під час патрулювання вул. Незалежності в Чернігові виявили групу людей, у яких був конфлікт з двома чоловіками – поліцейськими, котрі на той момент перебували у відпустці.

"Однак правоохоронці не припинили виявлене правопорушення, а покинули місце події, залишивши без допомоги двох поліцейських, які, зважаючи на кількість нападників, перебували у загрозливому для життя стані. Після цього побиття потерпілих продовжилося, в результаті чого один з них помер на місці події, а інший потрапив до лікарні", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Після вбивства копа на Чернігівщині відсторонили від посад керівників поліції області

За процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури двом патрульним повідомлено про підозру у завідомому залишенні без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані, що спричинило її смерть (ч. 3  ст. 135 КК).

Досудове розслідування здійснюється слідчими територіального управління ДБР, розташованого у Києві.

Як повідомлялося, у цій справі поліція затримала шістьох юнаків. Чотирьом, які безпосередньо били поліцейських (троє з них - неповнолітні), 3 жовтня слідчі повідомили про підозру у скоєнні умисного вбивства. Ще одну підозру - у вчиненні грабежу - поліція повідомила 32-річному чернігівцю, який забрав сумку одного з потерпілих. Усіх підозрюваних рішенням суду взято під варту.

Читайте також: Вбивство поліцейського: чернігівський суд арештував усіх підозрюваних

За інформацією речниці ДБР Наталії Мелень, поліцію на місце бійки викликали п'ять разів. Три екіпажі приїздили, проте нікого не затримали. Ще один екіпаж проїжджав повз, коли конфлікт тільки починався. Поліцейські зупинилися, запитали, в чому річ, але потерпілі їм сказали, що вони теж правоохоронці і з молодиками розберуться самі.

Загиблий, 30-річний Артур Єрохін, був співробітником міграційної поліції. У нього залишилися дружина та двоє маленьких дітей.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-