Зеленський каже, що за кілька років мають відремонтувати всі головні дороги Черкащини

Зеленський каже, що за кілька років мають відремонтувати всі головні дороги Черкащини

Укрінформ
Упродовж минулого і нинішнього років на Черкащині відремонтовано 500 км доріг, за кілька років ремонт має бути проведено на всіх головних автошляхах області.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський за підсумками огляду об’єктів «Великого будівництва» в Черкаській області, повідомляє Укрінформ.

«Щодо доріг. У принципі вражає кількість уже відремонтованих доріг. 250 км минулого року і такі самі плани в рамках «Великого будівництва» цього року. За два роки 500 км для Черкащини це дійсно серйозний результат», - сказав Президент.

За його словами, така кількість відремонтованих доріг є найбільшою за часи незалежності України.

Читайте також: Зеленський із дружиною поклали квіти до могили Кобзаря у Каневі

«Пару років і ми закінчимо в принципі всі дороги головні на Черкащині», - зазначив Зеленський.

Крім того, він розповів, що з наступного року реалізовуватимуться програми з будівництва «унікальних спортивних комплексів», один із яких побудують на Черкащині, а також басейнів і льодової арени в області.

Також Президент заявив, що для того, аби люди мали змогу приїхати до Канева й покласти квіти до могили Тараса Шевченка, мають бути гарні дороги.

Зеленський повідомив, що найближчими роками до державної програми "Велика Реконструкція" будуть включені замки Шувалова у Тальному, Даховських у селі Леськовому Монастирищенського району й Лопухіних у Корсуні-Шевченківському.

Читайте також: Зеленський із дружиною на Черкащині відвідали «Шевченко HUB»

"Хотілось, аби всі люди мали змогу приїхати до Канева й покласти квіти до могили Тараса Шевченка в Каневі гарними дорогами", – зазначив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський у середу перебуває з робочою поїздкою у Черкаській області.

Фото: пресслужба Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-