В одеській лікарні зробили капітальний ремонт з розширенням приймального відділення

В одеській лікарні зробили капітальний ремонт з розширенням приймального відділення

Велике будівництво
Укрінформ
У межах програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” у одеській міській клінічній лікарні №10 був проведений капітальний ремонт із розширенням приймального відділення.

Про це у Фейсбуці інформує пресслужба Міністерства охорони здоров’я, передає Укрінформ.

“Відтепер приймально-діагностичне відділення організоване відповідно до міжнародних вимог до екстреної стаціонарної медичної допомоги. Розроблені оптимальні клінічні маршрути ургентних пацієнтів, впроваджена система поділу потоків пацієнтів по трьох лініях: "червоний коридор" - ургентні пацієнти, "жовтий коридор" - невідкладні пацієнти, "зелений коридор" - пацієнти, які отримують планову (амбулаторну) медичну допомогу”, - йдеться у повідомленні.

Така система дозволяє впорядкувати і прискорити надання меддопомоги та убезпечити пацієнтів, зазначають у МОЗ.

Уточнюється, що нове відділення оснащене найсучаснішим обладнанням, придбані монітори пацієнта, рентгенологічний апарат, ультразвукова система, апарати ШВЛ.

“Тут обладнані два операційних зали, діагностичний блок, ізолятор для хворих із симптомами інфекційних захворювань, палати інтенсивної терапії. Це дозволяє, за необхідності, розпочати інтенсивну терапію або проводити широкий спектр ургентних оперативних втручань одразу при надходженні пацієнта, не витрачаючи час на його транспортування”, - поінформували у МОЗ.

Зазначається, що відкриття сучасного приймально-діагностичного відділення є стартом для подальших змін і покращення роботи міської клінічної лікарні №10.

Читайте також: У Вижницькій лікарні на Буковині оновили приймальне відділення

“Протягом найближчих декількох місяців тут заплановано відкриття травматологічного пункту, денного стаціонару з хіміотерапією, кардіологічного відділення, служби хірургії одного дня, відділення малоінвазивної та ендоскопічної хірургії та урології”, - уточнили у міністерстві.

Як повідомлялося, 16 жовтня глава МОЗ Віктор Ляшко поінформував, що в Україні розпочинається “велике будівництво” у лікарнях — заплановано реконструкція, будівництво і технічне переоснащення 48 медустанов.

Фото: @moz.ukr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-