У Вижницькій лікарні на Буковині оновили приймальне відділення

У Вижницькій лікарні на Буковині оновили приймальне відділення

Велике будівництво
Укрінформ
У Вижницькій районній лікарні на Буковині за програмою президента "Велике будівництво" оновили приймальне відділення із сучасною діагностичною технікою.

Про це у Фейсбуці повідомляє Чернівецька обласна державна адміністрація, передає Укрінформ.

"Оновлене приймальне відділення працює у Вижницькій районній лікарні. У рамках програми Президента України "Велике будівництво" тут звели додаткове приміщення, аби вмістити потужну діагностичну техніку. Заклад також отримав комп’ютерний томограф, цифровий рентген та апарат ультразвукової діагностики", - йдеться у повідомленні.

У Вижницькій лікарні на Буковині оновили приймальне відділення/Фото: Чернівецька ОДА, Facebook

В обласній адміністрації наголошують, що усе закуплене обладнання працює для мешканців району і скористатися ним можна безкоштовно.

Під час оновлення приймального відділення велику увагу приділили і його доступності. Тут є пандуси та окрема вбиральня для пацієнтів з інвалідністю. Крім того, при вході і у приміщенні відсутні пороги. Відділення оснащене ліфтом, який з'єднує його із трьома поверхами райлікарні. Також біля закладу планують облаштувати затишний сквер.

Читайте також: На Вінниччині відкрили дев'яте приймальне відділення екстреної допомоги

Як повідомляв Укрінформ, у поточному році в Україні у ході програми президента «Велике будівництво» планується реконструювати 177 приймальних відділень лікарень. Одночасно з реконструкцією приміщень, приймальні відділення оснащуються сучасним медичним обладнанням.

Фото: Чернівецька ОДА, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-