На Вінниччині відкрили дев'яте приймальне відділення екстреної допомоги

На Вінниччині відкрили дев'яте приймальне відділення екстреної допомоги

Велике будівництво
Укрінформ
На Вінниччині у Тульчинській ЦРЛ відкрили оновлене приймальне відділення, - дев'яте з реконструйованих у межах програми президента «Велике будівництво»

Про це повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА, передає Укрінформ.

«На Вінниччині запрацювало вже дев’яте з десяти приймальних відділень області, побудованих за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Варто сказати, що до цього у Тульчині ніколи не було такого обладнання. Завдяки програмі закуплено комп’ютерний томограф та новий цифровий рентген-апарат найвищого класу, а також сучасний апарат ультразвукової діагностики, який є портативним, тож його можна переміщувати по лікарні. Це буде зручно як для лікарів, так і для пацієнтів», - сказав голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

Зазначається, що на реконструкцію приймального відділення Тульчинської ЦРЛ використано близько 30 млн грн. З них 5,7 млн грн – це кошти міського та районного бюджетів, а також субвенції з державного бюджету місцевим на соціально-економічний розвиток окремих територій, виділені за сприяння народного депутата України - 760 тис. грн.

Читайте також: У Львові вперше за 400 років реставрують скульптуру на каплиці Боїмів

Тульчинська лікарня є опорною у Вінницькому госпітальному окрузі. Тут надають екстрену невідкладну медичну допомогу майже 120 тис. осіб.

Як повідомляв Укрінформ, у поточному році в Україні у ході програми президента «Велике будівництво» планується реконструювати 177 приймальних відділень лікарень. Одночасно з реконструкцією приміщень, приймальні відділення оснащуються сучасним медичним обладнанням.

Фото: Вінницької ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-