На Буковині Mazda в’їхала у КАМАЗ, двоє загиблих

На Буковині Mazda в’їхала у КАМАЗ, двоє загиблих

Фото
Укрінформ
Працівники поліції розслідують обставини аварії на Буковині, яка сталася 16 жовтня, де загинули 2 людини.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, передає Укрінформ.

Зазначається, що ДТП сталася ввечері 16 жовтня неподалік села Іванківці.

“Попередньо правоохоронці встановили, що 48-річний житель села Іванківці не впорався з керуванням автомобілем Mazda та допустив зіткнення з припаркованою частково на узбіччі вантажівкою «КАМАЗ». В результаті ДТП водій легковика та його 38-річний односельчанин від отриманих травм загинули на місці аварії”, - йдеться у повідомленні.

Тож правоохоронці внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Наразі слідчі поліції проводять досудове розслідування.

Зі свого боку у Головному управлінні ДСНС України у Чернівецькій області поінформували, що у цій ДТП загинув старшина служби цивільного захисту, командир відділення 3 державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області Віталій Федорюк.

Читайте також: На Дніпропетровщині зіткнулися маршрутка і «швидка», шестеро постраждалих

“15 років Віталій Вікторович віддано служив обраній справі, без страху боровся з вогнем, рятуючи людські життя та майно, завжди приходив на допомогу тому, хто її потребував. Колектив Головного управління ДСНС втратив кваліфікованого працівника, хорошого колегу, надійного товариша”, - уточнили у пресслужбі.

Як повідомляв Укрінформ, у Золочівському районі Львівщини вранці у неділю внаслідок ДТП загинули дві людини.

Фото: cv.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-