На Дніпропетровщині зіткнулися маршрутка і «швидка», шестеро постраждалих

На Дніпропетровщині зіткнулися маршрутка і «швидка», шестеро постраждалих

Укрінформ
У Дніпропетровській області унаслідок ДТП, яка сталася увечері 16 жовтня, за участі маршрутного таксі і автомобіля екстреної медичної допомоги, постраждало 6 осіб.

Про це інформує пресслужба ДСНС, передає Укрінформ.

“16-го жовтня о 19:49 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про ДТП за участі автомобіля екстреної медичної допомоги та маршрутного мікроавтобуса у селищі Підлужжя Верхньодніпровської міської територіальної громади Кам’янського району. За викликом одразу направлено чергові відділення 7-ої та 46-ої державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області”, - йдеться у повідомленні.

По прибуттю рятувальників до місця події було встановлено, що ДТП сталася на 340 кілометрі автошляху національного значення Н-08 за участю маршрутного міжміського мікроавтобуса “Volkswagen LT-35”, який рухався за маршрутом “Кременчук-Дніпро”, та автомобілем екстреної медичної допомоги “Citroen Jamper”.

“Від удару “Volkswagen” з’їхав у кювет та перекинувся на бік. На момент зіткнення в маршрутці перебувало 11 людей, в транспортному засобі медиків знаходилось 3 працівники. Внаслідок ДТП постраждало 6 пасажирів маршрутного таксі”, - поінформували у ДСНС.

Читайте також: На Одещині вантажівка в’їхала в маршрутку – двоє загинули, дев’ятеро постраждали

Як зазначається, трьох постраждалих жінок (2000, 1996, 1967 років народження) та двох постраждалих чоловіків 1983 року народження було госпіталізовано до Кам’янської міської лікарні швидкої медичної допомоги для подальшого обстеження.

Попередньо, у всіх постраждалих - травми легкого ступеня тяжкості (забої різних частин тіла), і ще одна постраждала, жінка 2000 року народження, від госпіталізації відмовилася.

Фото: www.dsns.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-