Смертельна ДТП на Одещині: поліція затримала водія вантажівки

Смертельна ДТП на Одещині: поліція затримала водія вантажівки

Фото
Укрінформ
За фактом зіткнення вантажівки з автобусом поблизу с.Дачне Одеської області, внаслідок якого двоє людей загинуло і дев'ятеро були травмовані, відкрито кримінальне провадження, водія фури затримано.

Про це повідомляє пресслужба поліції Одещини, передає Укрінформ.

Як зазначається, провадження розпочато за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановили, що водій вантажівки, житель Черкащини, скоїв зіткнення з маршруткою, коли її кермувальник, 43-річний житель Нерубайської сільської громади, зробив зупинку.

Читайте також: У Києві в ДТП з маршруткою постраждали шестеро людей

"Де саме зупинився автобус, на узбіччі чи просто на дорозі, поліцейські встановлюватимуть в ході слідства: свідчення чоловіків розходяться", - зауважили в поліції.

Обох водіїв перевірили на вміст алкоголю в крові, і результат тесту показав, що вони були тверезими.

Водія фури затримано. Слідство триває.

У поліції поінформували, що у результаті аварії постраждали дев’ятеро пасажирів автобуса: 16-річний хлопець, шестеро жінок (1969, 1993, 1995, 1998 і 2003 рр.н.) і двоє чоловіків, 1975 й 1994 р.н. Усі вони є жителями Холодної Балки. У потерпілих черепно-мозкові травми, політравми, забої та переломи.

Читайте також: У Києві сталася смертельна ДТП за участю маршрутки

Крім того, загинули 40-річний чоловік і 35-річна жінка.

Як повідомлялося, 9 жовтня о 21 год. 20 хв. поблизу с. Дачне на автошляху Київ-Одеса вантажний автомобіль зіткнувся з маршрутним автобусом, внаслідок чого дві людини загинули і дев'ятеро людей постраждали.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-