На національних телеканалах «крутитимуть» рекламу вакцинації

На національних телеканалах «крутитимуть» рекламу вакцинації

Укрінформ
Кошти, виділені урядом на проведення інформаційної кампанії про вакцинацію від COVID-19, будуть використані для закупівлі реклами, яка транслюватиметься у прайм-тайм на національних телеканалах.

Про це заявив міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко, який перебуває з робочою поїздкою на Херсонщині, у коментарі кореспонденту Укрінформу.

«Це була ініціатива на урядовій нараді міністра охорони здоров’я, щоб виділили для міністерства культури та інформаційної політики додаткові кошти – 25 млн гривень - для закупівлі реклами, яка буде транслюватися у прайм-тайм», - зазначив Ляшко.

Читайте також: Ткаченко закликає скаржитись на пости з рекламою підробних COVID-сертифікатів

За його словами, промоцією та механізмом закупівлі цієї послуги у національних телеканалів займатиметься Міністерство культури та інформаційної політики.

Як повідомлялося, уряд ухвалив постанову про необхідність виділення 25 млн грн з бюджету на підсилення інформаційної кампанії щодо вакцинації від COVID-19 на телебаченні.

Читайте також: В Україні майже 96% випадків COVID-19 зареєстровані у невакцинованих - Ляшко

За минулу добу 8 жовтня проти COVID-19 вакциновано 148 735 людей. Минулої доби в Україні зареєстровано 15 908 випадків зараження коронавірусом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-