Поблизу Львова «швидка» на переході збила пішохода

Поблизу Львова «швидка» на переході збила пішохода

Відео
Укрінформ
На автодорозі Київ - Чоп неподалік села Солонка Львівського району карета швидкої допомоги збила пішохода, який переходив дорогу на регульованому переході.

Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції у Львівській області, передає Укрінформ.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 жовтня, о 14.45, на автодорозі Київ - Чоп неподалік села Солонка Львівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Peugeot Boxer, 64-річний житель одного з селищ Стрийського району, здійснив наїзд на пішохода, 33-річного мешканця міста Новий Розділ. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Харкові вантажівка збила двох підлітків

Відеореєстратор в атвівці, що їхала позаду, зафіксував момент наїзду машиною швидкої допомоги на чоловіка, який переходив дорогу на регульованому переході.

За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке передбачає санкція статті, – до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

Поліцейські встановлюють обставини події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-