У Харкові вантажівка збила двох підлітків

У Харкові вантажівка збила двох підлітків

Фото
Укрінформ
Двоє підлітків зазнали тяжких травм внаслідок наїзду вантажівки у Харкові.

Як передає Укрінформ, про це повідомили у поліції Харківщини.

Дорожньо-транспортна пригода сталася напередодні, 4 жовтня. «В районі будинку № 3-А по вулиці Великій Кільцевій стався наїзд автомобілем DAF XS з напівпричепом на 12-річного підлітка та невстановленого хлопця, віком приблизно 13 років», - йдеться у повідомленні.

На місці події співробітники слідчо-оперативної групи попередньо встановили, що вантажівка рухалась зі сторони вулиці Сергія Грицевця в напрямку проспекту Московського. Діти перетинали проїжджу частину по ходу руху автомобіля по нерегульованому пішохідному переходу. Зі слів свідка, хлопці бігли один за одним. Водій загальмував, але допустив наїзд на підлітків.

«Діти отримали тяжкі травми. Їх доправили до харківської міської лікарні невідкладної медичної допомоги», - поінформували в поліції.

Згодом один із підлітків помер. Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у пресслужбі Харківської міської ради з посиланням на заступника головного лікаря медзакладу Андрія Соцького. 

Читайте також: Під Києвом автомобіль після зіткнення відкинуло на зупинку з людьми

«Старший хлопчик був доставлений у лікарню в стані клінічної смерті в глибокій комі. Реанімаційні заходи результату не дали, хлопчик помер», - зазначив лікар.

Щодо молодшого постраждалого, то він перебуває в реанімації відділення політравми у тяжкому стані. «У дитини забій мозку і скелетна травма», - повідомив Соцький.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст . 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає від 3 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також: На Закарпатті в горах перекинувся джип з туристами, є травмований

Вирішується питання про затримання 33-річного водія в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу.

Фото: hk.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-