Вбивство бізнесмена у Черкасах: опублікували фото ймовірного координатора

Вбивство бізнесмена у Черкасах: опублікували фото ймовірного координатора

Укрінформ
Поліція опублікувала фото ймовірного координатора вбивства бізнесмена Михайла Козлова в Черкасах та просить допомогти встановити особу цієї людини.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сектор комунікації поліції Черкаської області.

“Звертаємо увагу громадян на те, що одна із камер спостереження зафіксувала чоловіка, який перебував на місці злочину перед, під час і деякий час після його скоєння. Ймовірно, він може мати важливу інформацію по подіях злочину, що має суттєве значення для слідства”, - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що злочинці використовували автомобіль Skoda Fabia, який був ввезений з Литви в Україну. Транспортний засіб зловмисники, можливо, зберігали в гаражах на проспекті Хіміків.

Поліція просить власників гаражів та всіх, хто став свідком даної події або впізнав чоловіка, повідомити інформацію за номером телефона 80932323044, або спеціальним номером 102.

Як повідомляв Укрінформ, 22 вересня у середмісті Черкас в кафе серед білого дня із автоматичної зброї розстріляли чоловіка. Ним виявився місцевий підприємець, співзасновник охоронної фірми “Сталь” Михайло Козлов.

6 жовтня керівник Черкаської обласної прокуратури Олександр Воронін повідомив, що злочинці були в камуфляжах з наліпками «СБУ». Один із них забіг у приміщення кав’ярні, де з карабіна М-4 розстріляв Козлова, другий залишився біля входу, де з автомата АК-74 калібру 5,45 здійснив декілька пострілів у повітря, здійснюючи прикриття убивства.

Читайте також: У кафе на Львівщині конфлікт закінчився стріляниною

За його словами, на камері спостереження зафіксований і третій чоловік, який перебував на місці злочину під час і після вбивства. Правоохоронці підозрюють, що він міг бути координатором.

Фото: ch.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-