У кафе на Львівщині конфлікт закінчився стріляниною

У кафе на Львівщині конфлікт закінчився стріляниною

Фото
Укрінформ
У Червонограді Львівської області поліція затримала зловмисника, який в кафе під час конфлікту, почав стрілянину з пістолета і поранив чоловіка.

Про це у Фейсбуці повідомила поліція Львівської області, передає Укрінформ.

«23 вересня у поліцію надійшло повідомлення про те, що в одному з кафе, розташованому у місті Червоноград, стався конфлікт, під час якого один з учасників вистрелив з невідомої зброї у свого опонента, спричинивши йому тілесні ушкодження», - інформує поліція.

Зазначається, що правоохоронці встановили особи учасників конфлікту – обидва мешканці райцентру віком 34 та 52 роки. Також встановлено, що постріли здійснив молодший з чоловіків, травмувавши старшого, у якого медики діагностували, зокрема, «забійну рану лобної та тім’яної ділянки голови».

Читайте також: У США звільнений співробітник супермаркету відкрив стрілянину у магазині – є жертви

З місця події поліцейські вилучили стартовий пістолет, який скерували на експертне дослідження.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за статею "хуліганство" ,ч.4 ст.296 ККУ, яка передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Читайте також: Стрілянина у школі: суд арештував на 60 діб дівчину з арбалетом

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід, наразі триває до судове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-