П’ять громад Херсонщини посилили карантин

П’ять громад Херсонщини посилили карантин

Укрінформ
На Херсонщині, що перебуває у помаранчевій зоні епідемічної безпеки, на території п’яти громад, де значно перевищені показники захворюваності на COVID-19, ввели додаткові обмеження.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сайт Херсонської ОДА.

«Згідно з показниками захворюваності на COVID-19, Херсонську область віднесено до «помаранчевої» зони епідемічної небезпеки. Проте у деяких громадах області значно перевищені показники захворюваності», - йдеться у повідомленні.

Тому, зазначають в ОДА, згідно з рішенням регіональної комісії з питань ТЕБ та НС, на території Каланчацької селищної, Генічеської, Новокаховської, Олешківської та Херсонської міських територіальних громад з 00.00 годин 6 жовтня 2021 року забороняється: проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім заходів, у яких більш як 80% учасників - вакциновані; у закладах громадського харчування (кафе, ресторани, бари, нічні клуби, дискотеки тощо) проведення святкових заходів (корпоративи, тематичні вечірки тощо), у закладах освіти проведення масових заходів, батьківських зборів, екскурсійних поїздок.

Керівникам цих громад рекомендовано перевести з 6 жовтня 2021 року на дистанційне навчання всі заклади освіти, крім дошкільних закладів, 1-4 та 11 класів закладів загальної середньої освіти.

Крім того, на території всієї області буде посилено роботу COVID-патрулів, інформують в ОДА.

Читайте також: Коронавірус в Україні: РНБО прогнозує пік захворюваності на кінець жовтня

Як повідомлялося, в області 43 817 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус. З них: 37 962 людини побороли недуг; 4 447 людей інфіковані COVID-19; 1 408 людей померли.

За весь час пандемії в Україні підтверджено 2 469 856 випадків COVID-19, одужали – 2 268 752 особи. Водночас зафіксовано 57 206 летальних випадків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-