Зеленський оглянув з повітря будівництво об'їзної дороги Трускавця

Зеленський оглянув з повітря будівництво об'їзної дороги Трускавця

Фото
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Львівської області ознайомився з перебігом будівництва обходу міста Трускавця, який стане частиною автомобільної дороги державного значення Т-14-02 Східниця – Пісочна.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба глави держави.

Ця ділянка траси, спорудження якої відбувається в межах Національної програми «Велике будівництво», оминає небезпечні карстові провалля та дасть змогу відновити зручне й безпечне сполучення між курортними містами Львівщини та спрямувати автотранспорт в обхід Трускавця.

Читайте також: Зеленський приїхав до Трускавця

Як зазначається, дорога матиме дві смуги руху з шириною проїжджої частини 7,5 м. Проєктом передбачено влаштування на початку та в кінці траси однорівневих транспортних розв’язок кільцевого типу та трьох з’їздів.

Загальна кошторисна вартість будівництва становить 249,1 млн грн. Роботи на об'єкті розпочато у 2020 році, на сьогодні вже влаштовано верхній шар покриття з асфальтобетону.

Як повідомлялося, координатор програми «Велике будівництво», заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко раніше заявляв, що у 2021 році по всій Україні буде відремонтовано та побудовано 6 500 км доріг та 150 мостів.

Читайте також: Зеленський каже, що у Трускавці депутати «живіші», ніж під куполом

Президент Володимир Зеленський прибув до готелю Rixos-Prykarpattya у Трускавці, де 1-2 жовтня проходить дводенне виїзне засідання парламентської фракції партії "Слуга народу".

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-