У Святогірську звели новий корпус госпіталю для ветеранів

У Святогірську звели новий корпус госпіталю для ветеранів

Велике будівництво
Укрінформ
У Святогірську на Донеччині за президентською програмою «Велике будівництво» звели новий корпус відділення фізичної та реабілітаційної медицини в обласному госпіталі для ветеранів війни. 

Як передає Укрінформ, про це повідомили в Донецькій облдержадміністрації.

Ця триповерхова будівля з басейном оснащена новітнім обладнанням, тренажерами та гімнастичним інвентарем для надання реабілітації учасникам АТО/ООС.

Для зручності пересування корпус оснащений елементами доступності: двома вертикальними підйомниками, тактильними смугами руху, мнемосхемами.

Зазначається, що зведений на території КНП «Обласний госпіталь для ветеранів війни м. Святогірська» корпус відділення фізичної та реабілітаційної медицини розрахований на 120 відвідувань на зміну.

Таким чином, протягом року медичні послуги тут зможуть отримати понад 50 тис. осіб.

Читайте також: На Вінниччині відкрили сьоме оновлене приймальне відділення лікарні

У КНП «Сватівська багатопрофільна лікарня» на Луганщині за програмою «Велике будівництво» провели капітальний ремонт першого поверху головного корпусу під розміщення приймального відділення, яке оснастили комп'ютерним томографом.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці закладу у Фейсбуці.

«В межах проєкту відділення оснащене комп'ютерним томографом, було пройдено всі необхідні експертизи та отримано ліцензії на введення в експлуатацію даного обладнання», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що комп'ютерний томограф використовується для надання ургентної невідкладної медичної допомоги.

Як повідомлялося, програма Президента «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, цьогоріч за програмою буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-