На Вінниччині відкрили сьоме оновлене приймальне відділення лікарні

На Вінниччині відкрили сьоме оновлене приймальне відділення лікарні

Велике будівництво
Укрінформ
На Вінниччині у селищі Ямпіль відкрили оновлене приймальне відділення районної лікарні, реконструйоване в межах програми президента «Велике будівництво».

Про це у Фейсбуці повідомив голова Вінницької ОДА Сергій Борзов, передає Укрінформ.

«Майже 30 мільйонів гривень виділено з державного бюджету на Ямпільську лікарню саме на реалізацію проєкту президентської програми Володимира Зеленського «Велике будівництво». Відтепер екстрена медицина у Ямполі сучасна - є усе для забезпечення швидкості реагування на невідкладні стани, як діагностики, швидкості госпіталізації пацієнтів», - написав Борзов.

За його словами, це сьоме із 10 оновлених приймальних відділень в опорних лікарнях Вінницької області, які планується відкрити цьогоріч.

Читайте також: На Харківщині реконструювали приймальне відділення лікарні - фото

Ямпільська центральна районна лікарня - це багатопрофільний медичний заклад охорони здоров’я. Тут наявні 143 ліжка, надають стаціонарну, амбулаторну та невідкладну медичну допомогу населенню, щорічно проводять майже 900 операцій.

У межах «Великого будівництва» в лікарню закупили комп’ютерний 32-зрізовий томограф вартістю 11, 9 млн грн, апарат УЗД за 800 тис. грн і рентген-апарат, який коштує 4,8 млн грн.

Як повідомляв Укрінформ, програма «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, цьогоріч за програмою буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-