На Харківщині реконструювали приймальне відділення лікарні - фото

На Харківщині реконструювали приймальне відділення лікарні - фото

Велике будівництво
Укрінформ
У селі Катеринівка Харківської області за програмою Президента «Велике будівництво» провели реконструкцію приймального відділення комунального неприбуткового підприємства «Лозівське територіальне медичне об’єднання».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Харківської ОДА.

«Будівлю («Лозівського територіального медичного об’єднання» - ред.) реконструювали в межах програми Президента України «Велике будівництво». Роботи тут тривали з 2018 по 2021 рік. Загальна кошторисна вартість робіт склала близько 11 млн грн», - повідомили в ОДА.

На Харківщині за програмою «Велике будівництво» реконструювали приймальне відділення лікарні / Фото: kharkivoda.gov.ua

Під час реконструкції в лікарні побудували кілька вхідних груп, утеплили фасад, замінили сантехніку та встановили томограф, а також будівлю повністю адаптували до вимог інклюзії та доступності.

Наразі на Лозівщини тривають ремонтні роботи ще на двох об’єктах, які потрапили в перелік програми «Велике будівництво» - у Близнюківській райлікарні та Лозівському міському палаці культури.

Читайте також: На Житомирщині реконструювали приймальне відділення лікарні

Як повідомляв Укрінформ, програма Президента «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, цьогоріч за програмою буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-