У Харкові від COVID-19 померла породілля зі стовідсотковим ураженням легенів

У Харкові від COVID-19 померла породілля зі стовідсотковим ураженням легенів

Укрінформ
У Харкові від COVID-19 померла породілля, в якої було 100-відсоткове ураження легенів, за її життя лікарі обласної клінічної лікарні боролися три тижні.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в пресслужбі Харківської облдержадміністрації з посиланням на обласний департамент охорони здоров’я.

«У департаменті факт смерті породіллі підтвердили», - зазначили в пресслужбі.

Раніше на лікування породіллі небайдужі перераховували кошти. Харківська волонтерка Наталія Попова, яка допомогає хворим на COVID-19, у своєму Фейсбуці з посиланням на матір померлої повідомила, що в породіллі не витримало серце.

«Хочу подякувати від імені Ольги (мами Олени) всім і кожному, хто протягом довгого часу підтримував родину. На превеликий жаль серце Олени не витримало. З дозволу мами ми закриваємо збір коштів. Зібрані гроші підуть на підтримку та лікування її малюка», - написала Попова.

Як повідомляв Укрінформ, породіллю рятували три тижні. До лікарні вона потрапила з уже стовідсотковим ураженням легенів. Жінка перебувала на апараті ШВЛ у стані медикаментозного сну.

Як повідомлялося, за минулу добу в Харківській області діагноз COVID-19 підтверджено у 976 осіб. Загалом зареєстровано 164 376 випадків СOVID-19, із них 149 532 хворих одужали, 3912 – померло

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-