Звільнення заручників із будівлі суду: на Миколаївщині пройшли антитерористичні навчання

Звільнення заручників із будівлі суду: на Миколаївщині пройшли антитерористичні навчання

Фото
Укрінформ
У Миколаївській області за участю нацгвардійців, працівників СБУ, Національної поліції і Держспецзв'язку відбулися антитерористичні навчання, під час яких відпрацьовувалося звільнення заручників із будівлі суду.

Про це повідомляє пресслужба Нацгвардії, передає Укрінформ.

“Миколаївські гвардійці військової частини 3039 спільно з підрозділами СБУ, Національної поліції, Територіального управління Служби судової охорони, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Держслужби надзвичайних ситуацій України, органами місцевої влади та працівниками Миколаївського апеляційного суду взяли участь у плановому антитерористичному навчанні зі звільнення заручників із будівлі суду”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до цих навчань залучили майже 400 осіб.

Читайте також: СБУ завершила розслідування у «справі Семенченка»

Зокрема, за легендою тренувань, група озброєних «терористів» захопила заручників у будівлі Миколаївського апеляційного суду і бійці спецпідрозділів силових відомств вдало провели силову фазу: успішно нейтралізували «терористів» та звільнили «заручників».

Захоплення суду та звільнення заручників: миколаївські гвардійці прийняли участь у спільних антитерористичні навчаннях / Фото: Національна гвардія України

За інформацією заступника командира військової частини №3039 Артема Щербакова, під час цих навчань за легендою під час проведення судового засідання було нібито виявлено терористів, які хотіли вивезти свого поплічника із зали суду.

Читайте також: СБУ не дала «розпродати» арсенал військової частини у Миколаєві

“У даному випадку завданням військовослужбовців Національної гвардії було блокування району для безпеки громадян та всебічна співпраця із спецпідрозділами інших силових відомств. Поставлені завдання гвардійці впевнено виконали в повному обсязі”, ‒ зазначив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-