У Миколаєві невакцинованим чиновникам і журналістам заборонять вхід до міськради

У Миколаєві невакцинованим чиновникам і журналістам заборонять вхід до міськради

Укрінформ
У Миколаєві вхід в будівлю міськради для чиновників та журналістів буде можливий лише за наявності сертифіката про вакцинацію або негативного ПЛР-тесту на коронавірус.

Про це заявив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич під час розширеної апаратної наради 27 вересня, передає кореспондент Укрінформу.

«Колеги, готуйтеся до того, що вам потрібно буде перед входом пред'явити сертифікат вакцинації або негативний ПЛР-тест, який діє протягом трьох днів. Це саме стосуватиметься й інших людей, зокрема й журналістів, які відвідують наші заходи. У нас усі рівні», - сказав Сєнкевич.

При цьому він попросив підняти руки тих, хто досі не вакцинувався. Дехто підняв, зокрема й представники ЗМІ.

Під час наради також озвучили інформацію про те, що за останній тиждень в Миколаєві померло 8 людей від наслідків коронавірусної хвороби. Усі не були щеплені.

Наразі відсоток вакцинованих працівників у структурних підрозділах міської ради в середньому становить 53. Найкраща ситуація в закладах освіти та медицини - 73-90%, найгірша в комунальних підприємствах, управліннях житлово-комунального господарства, архітектури та капітального будівництва – до 30%.

У Миколаївській області станом на 27 вересня вакциновано 351 386 осіб, серед них за минулу добу – 905.

Читайте також: Протипоказання до COVID-вакцинації мають менш як 1% українців - Кузін

Як повідомляв Укрінформ, за добу 26 вересня в Україні зафіксовано 3007 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19, зафіксовано 94 летальних випадків. За весь час пандемії в Україні захворіли 2 395 404 особи, одужали – 2 245 144, летальних випадків – 55 720.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-