У Тернополі стартував Всеукраїнський молодіжний форум

У Тернополі стартував Всеукраїнський молодіжний форум

Фото
Укрінформ
У Тернополі стартувала масштабна подія - Всеукраїнський молодіжний форум «МолоДійТе!». 

Впродовж двох днів учасників з різних регіонів України та Європи чекають цікаві лекції і презентації, панельні дискусії та інтерв’ю, покази фільмів та інші заходи. Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«До нас у рамках форуму «МолоДійТе» з’їхалась молодь зі всієї України. Усі ми тут зібралися, щоб обмінятися крутими ідеями, об’єднатися навколо нових проєктів, надихнутися та отримати нові емоції», - зазначив під час відкриття форуму голова Тернопільської облдержадміністрації Володимир Труш.

На учасників події очікують також лекції від провідних спікерів України, серед яких: Олександр Ярема - державний секретар Кабінету Міністрів України; Сергій Притула - телеведучий, волонтер, громадський та політичний діяч; Олег Сєнцов - кінорежисер, сценарист та письменник, громадський активіст; Тарас Тополя - соліст популярного гурту «Антитіла», молодіжний посол UNICEF в Україні, співзасновник БФ «Вільні ЮА» та інші.

В рамках заходу для присутніх також виступлять тернопільські гурти «E-ho» та «Hunky dory», Клуб історичної реконструкції «Патріот» з фаєр-шоу, а хедлайнером форуму є відомий український гурт Kalush.
Читайте також: Черкаський випускник отримає ₴100 тисяч за друге місце на міжнародній олімпіаді з хімії

Організатори та партнери заходу: Міністерство молоді та спорту України, Тернопільська міська рада, Тернопільська обласна державна адміністрація, ГО «Український інститут міжнародної політики», ГС «Національна молодіжна рада України», Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України.

Форум є завершальним підсумком двох років статусу «Молодіжна столиця України – Тернопіль», оскільки цей статус є перехідним.

Читайте також: В Україні визначили переможців артпроєкту Молодь inUA

Починаючи з 2017 року конкурс проводився в Україні щороку, відзначаючи найкраще місто країни для проживання та розвитку молоді. У 2020 році формат конкурсу зазнав змін. За новими умовами міста матимуть понад дев'ять місяців від початку розробки до втілення плану заходів Молодіжної столиці України – 2023.

Фото: ternopilcity.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-