Чотири області відповідають «помаранчевій» зоні - МОЗ

Чотири області відповідають «помаранчевій» зоні - МОЗ

Таблиця
Укрінформ
Міністерство охорони здоров'я оновило показники епідеміологічної ситуації в регіонах України: станом на 25 вересня чотири області країни відповідають "помаранчевій" зоні карантину.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на дані МОЗ.

Так, МОЗ зараховує до "помаранчевої" зони карантину Дніпропетровську, Донецьку, Тернопільську та Черкаську області. У цих областях спостерігається висока динаміка госпіталізації пацієнтів з коронавірусом.

Показники решти областей країни відповідають "жовтому" рівню епіднебезпеки. Водночас, згідно з даними МОЗ, динаміку госпіталізації пацієнтів з COVID-19 протягом 22-24 вересня було перевищено у Києві, Волинській, Київській, Луганській, Миколаївській, Харківській та Херсонській областях.

Читайте також: Вакцинація вчителів: Шмигаль нагадав, що у «червоній» зоні потрібно буде 100%

Як повідомляв Укрінформ, в усіх регіонах України з 23 вересня встановлено "жовтий" рівень епіднебезпеки. Відповідне рішення ухвалила Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 21 вересня. У "жовтій" зоні забороняється очне навчання у закладах освіти, де недостатньо вакцинованих працівників, крім дитсадків та 1-4 класів, а також накладаються обмеження на роботу закладів харчування, кінотеатрів, спортзалів та фітнес-центрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-