На Буковині у приміщенні колишньої школи-інтернату запрацює дитсадок

На Буковині у приміщенні колишньої школи-інтернату запрацює дитсадок

Велике будівництво
Укрінформ
У селі Колінківці Чернівецької області за програмою Президента "Велике будівництво" реконструювали школу-інтернат, переобладнавши її на дитячий садок на 120 місць.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької ОДА, передає Укрінформ.

"У Колінківцях Топорівської громади будівлю школи-інтернату реконструювали для потреб малечі. Завдяки президентській програмі «Велике будівництво» тут працюватиме дитячий садок, у якому зможуть навчатися та розвиватися 120 діток", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Дитсадок на Харківщині отримав новий корпус на 100 місць - відео

В обласній адміністрації зазначають, що будівельники капітально відремонтували саму споруду і дах, замінили системи опалення та вентиляції. Крім того, утеплили фасад, встановили енергоощадні вікна і двері.

Читайте також: На Буковині відкрили дитячий садочок

Будівля відповідатиме вимогам безбар’єрності – тут немає порогів, зате пандуси, облаштовано спеціальну вбиральню для дітей з інвалідністю. Також найближчим часом мають встановити ліфт.

Читайте також: На Житомирщині побудували сучасний інклюзивний дитсадок - фото

Як повідомлялося, програма Президента «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, цьогоріч за програмою буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-