Дитсадок на Харківщині отримав новий корпус на 100 місць - відео

Дитсадок на Харківщині отримав новий корпус на 100 місць - відео

Велике будівництво
Укрінформ
У Харківській області запрацював новий корпус Зміївського дитячого садочка №2, збудований за програмою Президента Зеленського “Велике будівництво”. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Харківська ОДА.

Зазначається, що тепер дитячий садочок №2 у Змієві зможе прийняти додатково 100 вихованців.

“Завдяки відкриттю корпусу ми на 90% вирішуємо соціальну проблему – уникаємо черг у садочок. У закладі роботи проводилися комплексно: були виконані роботи з енергозбереження, реконструкції фундаменту, крівлі, внутрішні роботи тощо. Заклад повністю відповідає вимогам інклюзії”, - розповів заступник голови Харківської ОДА Михайло Харнам.

Очікується, що новий корпус дитячого садочка №2 майже усуне черги в дитячі садочки міста. За словами директорки закладу Юлії Бондаренко, наразі черга в дитсадок становить 156 дітей. Загалом на сьогодні в закладі виховують 260 дітей (у тому числі з навколишніх населених пунктів), а тепер його відвідуватимуть 310 малюків.

Роботи в дитячому садочку почалися ще у 2018 році, об'єкт вдалося завершити за програмою "Велике будівництво".

На Харківщині за програмою “Велике будівництво” також реконструювали школу в с. Пархомівка, дитячий садочок у смт Мала Данилівка. Нині триває зведення нового корпусу дитячого садочка в смт Пісочин.

Як повідомляв Укрінформ, будівництво та відновлення об'єктів соціальної інфраструктури є одним з пріоритетів програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво”.

Фото: kharkivoda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-