На Буковині відкрили дитячий садочок

На Буковині відкрили дитячий садочок

Велике будівництво
Укрінформ
У селі Опришени на Буковині відкрили дитячий садочок на 180 місць, який збудували за програмою Президента "Велике будівництво".

Як передає Укрінформ, про це повідомила Чернівецька обласна державна адміністрація у Фейсбуці.

«Фундамент для нового освітнього простору в Опришенах, що у Глибоцькій громаді, заклали ще 2011 року. Тривалий час він мав статус довгобуду. Завершити ж такий важливий для громади інфраструктурний об’єкт вдалося завдяки програмі Президента України «Велике будівництво», - йдеться у повідомленні.

На фінальний етап будівництва Державний фонд регіонального розвитку виділив громаді 11 млн грн. В обласній адміністрації зазначають, що приміщення дитячого садка має унікальне внутрішнє оформлення. Усі 20 кімнат закладу прикрашені ексклюзивними малюнками.

Будівля також є інклюзивною, тут облаштували пандуси, ліфт та спеціальну вбиральню для дітей з інвалідністю. Крім того, споруда утеплена, має енергоощадні вікна.

Читайте також: Дитсадок на Харківщині отримав новий корпус на 100 місць - відео

Як повідомляв Укрінформ, будівництво та відновлення об'єктів соціальної інфраструктури є одним з пріоритетів програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-