На Донеччині ремонтують дорогу на під’їзді до Святогірська

На Донеччині ремонтують дорогу на під’їзді до Святогірська

Велике будівництво
Укрінформ
На Донеччині за програмою президента «Велике будівництво» капітально ремонтують дорогу Т-05-21 на під’їзді до Святогірська. 

Як передає Укрінформ, про це повідомили в Донецькій обласній держадміністрації.

«Капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-05-21 /М-03/ - під'їзд до м. Святогірська на ділянці км 0+000 – км 9+370 набирає обертів. Роботи проводяться в рамках президентської програми «Велике будівництво», - йдеться у повідомленні.

За словами начальника шляхової дільниці компанії «Славдорстрой» Дмитра Алімахіна, ділянку очікує заміна всього дорожнього покриття.

На сьогодні вже виконане фрезерування зношеного покриття та покладена органо-мінеральна суміш на довжині 1, 200 км, влаштовується нижній шар асфальтобетону товщиною 7 см.

Ділянка проходить по селу Богородичне, де також будуть проведені роботи з облаштування тротуарів, водовідводів, бар'єрного огородження та освітлення.

Термін завершення робіт за договором - 30 вересня 2022 року, констатували в ОДА.

Читайте також: На Вінниччині почали капремонт дороги місцевого значення

Як повідомляв Укрінформ, у 2021 році за програмою Президента «Велике будівництво» планують побудувати та відновити 4,5 тис. км доріг державного значення та 2 тис. км місцевих доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-