На Вінниччині почали капремонт дороги місцевого значення

На Вінниччині почали капремонт дороги місцевого значення

Велике будівництво
Укрінформ
За програмою Президента України "Велике будівництво" у Вінницькій області розпочали капітальний ремонт дороги місцевого значення Вороновиця - Тиврів - Шаргород. Ділянку дороги протяжністю 11,2 кілометра планують відремонтувати за 130 млн гривень.

Про це повідомляють у пресслужбі Вінницької ОДА, передає Укрінформ.

За словами голови Вінницької ОДА Сергія Борзова, цьогоріч на проведення робіт та влаштування 6 км дорожнього покриття передбачено 68,1 млн грн із Державного дорожнього фонду.

Капітальний ремонт цієї ділянки дороги відбувається згідно з графіком; нині виконуються роботи з фрезерування та влаштування дорожнього одягу. Підрядник уже влаштував 3 км дорожнього покриття.

Загальна протяжність автодороги Вороновиця - Тиврів - Шаргород становить 71,2 км. Вона є важливою транспортною артерією для Вороновицької, Тиврівської, Мурафської та Шаргородської територіальних громад області. Середньорічна добова інтенсивність руху тут - 1 650 авто на добу.

У 2019 році відремонтували 3 км цієї дороги, у 2020 році - ще 10 км.

Читайте також: На Одещині завершили ремонт двох автодоріг

Як повідомляв Укрінформ, у 2021 році за програмою "Велике будівництво" в Україні планують побудувати та відновити 4 500 км доріг державного значення та 2 000 км місцевих доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-