На Одещині завершили ремонт двох автодоріг

На Одещині завершили ремонт двох автодоріг

Велике будівництво
Укрінформ
На Одещині за програмою Президента «Велике будівництво» завершили ремонт двох автодоріг: Білолісся – Російка та Виноградівка – Орлівка.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це розповів журналістам голова Служби автомобільних доріг (САД) в Одеської області Андрій Сандул.

«Ділянка автодороги Білолісся – Російка донедавна була в аварійному стані. Керівництво Лиманської ОТГ добилось включення її до програми «Велике будівництво» і дорожники ТОВ «Росдорстрой», що виграли тендер на виконання робіт обсягом 112 млн грн, у стислі строки завершили ремонт 10-кілометрової ділянки автотраси, яка веде до курортів Приморське та Російка», - зазначив Сандул.

За його словами, здача в експлуатацію автомобільної дороги обласного значення Білолісся – Російка сприятиме підвищенню безпеки руху, швидкості, комфортності та економічності перевезень пасажирів і вантажів автомобільним транспортом.

За словами голови Лиманської ОТГ Василя Різниченка, відновлена дорога стала чи не найважливішою транспортною артерією Білгород-Дністровського району, бо поєднує місто та шість населених пунктів з узбережжям Чорного моря, сприятиме доступу туристів до курортів та активізації підприємницької діяльності у сільськогосподарській і торгівельній сферах. Крім того, у два рази скоротився час поїздки жителів віддалених сіл до райцентру.

Не менш актуальним, зауважив керівник САД, був ремонт автодороги Виноградівка – Орлівка, оскільки цією дорогою жителі бессарабських районів добираються до міжнародної автотраси М-15 Одеса – Рені.

Читайте також: На Буковині відремонтували дорогу до КПП «Дяківці»

Як повідомляв Укрінформ, у 2021 році за програмою "Велике будівництво" планують побудувати та відновити 4500 км доріг державного значення та 2000 км місцевих доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-