На дистанційне навчання перевели 244 школи на Закарпатті

На дистанційне навчання перевели 244 школи на Закарпатті

Укрінформ
На Закарпатті 244 школи перейшли на дистанційну форму навчання, загалом в області функціонує 604 заклади повної загальної середньої освіти.

Про це повідомили на офіційному сайті Закарпатської ОДА, передає Укрінформ.  

"На Закарпатті 244 школи сьогодні перейшли на дистанційну форму навчання, оскільки не подолали встановлений поріг вакцинації. В області функціонують 604 заклади повної загальної середньої освіти, 332 з них мають можливість продовжувати освітній процес в очному форматі", - повідомила Мар’яна Марусинець, директорка департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА.

За її словами, найактивніше вакцинуються освітяни у закладах Берегівської, Великобийганської, Горінчівської, Дубринецько-Малоберезької, Івановецької, Колочавської, Косоньської, Міжгірської, Тересвянської, Чинадіївської та Чопської територіальних громад.

Читайте також: На Прикарпатті 759 закладів освіти призупинять навчальний процес - ОДА

В ОДА інформують, що із переходом на дистанційне навчання закладу в такому режимі працюють і практичні психологи, соціальні педагоги, асистенти вчителя (за потреби), вихователі групи продовженого дня та інші.

Зазначається також, що в регіоні здобувачі дошкільної освіти, учні спеціальних закладів освіти та 1–4 класи закладів загальної середньої освіти продовжують навчатися в очному режимі незалежно від кількості вакцинованих освітян.

Як повідомлялося, з 23 вересня вся країна перейшла до «жовтої» карантинної зони з відповідними обмеженнями для закладів освіти.

Фото: Суспільне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-