На Прикарпатті два національні університети перейшли на навчання онлайн

На Прикарпатті два національні університети перейшли на навчання онлайн

Укрінформ
Два виші - Прикарпатський національний університет (ПНУ) імені Василя Стефаника й Івано-Франківський національний університет нафти і газу перейшли на навчання онлайн.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у ВНЗ.

«Від сьогодні і до понеділка, оці два дні, ми зробили навчання онлайн. Університет має 1595 працівників, вакциновані 68,6%. У нашому фаховому коледжі рівень вакцинації працівників складає 81,8%, але він не є окремою юридичною особою і тому теж проводить навчання онлайн», - зазначила проректор ПНУ Галина Михайлишин.

Вона зауважила, що в понеділок ректорат має ухвалити рішення щодо подальшої роботи університету. Тут сподіваються, що вуз запрацює у звичному режимі вже наступного тижня.

Також, на дистанційне навчання з 23 вересня до 8 жовтня перейшов Івано-Франківський національний університет нафти і газу.  

Як повідомили кореспонденту Укрінформу у цьому виші, тут рівень вакцинації працівників є меншим за 80%. Наразі це питання в університеті уточнюють і, за потреби, обіцяють організувати колективну вакцинацію, викликавши бригаду медпрацівників.

Читайте також: Жоден ВНЗ Херсонщини не працюватиме через низький рівень COVID-вакцинації

Водночас, у Івано-Франківському національному медичному університеті навчання триває без змін. Тут вакциновано понад 83% науково-викладацького складу вузу, а також другий тиждень поспіль триває вакцинальна кампанія для студентів.

Як повідомляв Укрінформ, з 23 вересня на всій території України почав діяти жовтий рівень епідемічної небезпеки. Відповідне рішення ухвалила Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 21 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-