Вибори у Харкові: ексмер Добкін і Немічев з «Нацкорпусу» подали документи до ТВК

Вибори у Харкові: ексмер Добкін і Немічев з «Нацкорпусу» подали документи до ТВК

Укрінформ
Екскерівник Харківської ОДА, колишній міський голова Харкова Михайло Добкін подав документи на реєстрацію кандидатом у мери міста на позачергових виборах.

Цей факт кореспонденту Укрінформу підтвердили у пресслужбі Михайла Добкіна.

"Дійсно, Михайло Добкін сьогодні подав до Харківської міської територіальної виборчої комісії усі необхідні документи на реєстрацію кандидатом у мери Харкова", - зазначили у пресслужбі.

Водночас, повідомили кореспонденту Укрінформу в Харківській міській ТВК, документи на реєстрацію кандидатом у мери Харкова подав і лідер місцевого осередку "Нацкорпусу" Костянтин Немічев.

Як повідомляв Укрінформ, 7 вересня ЦВК виділила субвенцію у розмірі майже 30 млн грн на проведення позачергових виборів Харківського міського голови, які відбудуться 31 жовтня.

Читайте також: У Харкові 11 вересня стартує процес виборів мера

4 вересня "Європейська солідарність" висунула кандидатом на посаду мера Харкова депутата обласної ради Олександра Скорика. 6 вересня голова "Слуги народу" Олександр Корнієнко повідомив, що партія не висуватиме свого кандидата на цих виборах, зауваживши: "Члени партії можуть брати участь у виборах як самовисуванці".

30 серпня учасники зустрічі лідерів партій "Акцент", "Голос", "Демократична сокира", "Європейська солідарність", "Національний корпус" та "Правий сектор" обрали єдиним кандидатом від проукраїнських сил на позачергових виборах мера Харкова лідера місцевого осередку "Нацкорпусу" 25-річного Костянтина Немічева. Згодом дві партії відкликали свої голоси.

Фото: kh.suspilne.media

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-