ЦВК виділила майже 30 мільйонів на позачергові вибори мера Харкова

ЦВК виділила майже 30 мільйонів на позачергові вибори мера Харкова

Укрінформ
Центрвиборчком виділив субвенцію у розмірі 29 млн 910 тисяч гривень на проведення позачергових виборів міського голови, які відбудуться 31 жовтня 2021 року.

Про це йдеться у постанові Центрвиборчкому, передає Укрінформ.

"Субвенцію у розмірі 29 млн 910 тисяч гривень виділити на проведення позачергових виборів Харківського міського голови", - йдеться у постанові.

Як пояснили кореспонденту Укрінформу у Харківській міській виборчий комісії, кошти надійдуть впродовж кількох місяців. Виборчий процес стартує 11 вересня, а вибори відбудуться 31 жовтня.

Читайте також: «Слуги народу» на Черкащині хочуть висунути мера Золотоноші кандидатом у депутати ВР

У Харкові, стало відомо, працюватимуть 605 виборчих дільниць, наразі вирішується питання їхньої матеріально-технічної забезпеченості.

Як повідомляв Укрінформ, 6 вересня голова "Слуги народу" Олександр Корнієнко зазначив, що партія не висуватиме свого кандидата на виборах Харківського міського голови: "Члени партії можуть брати участь у виборах як самовисуванці".

4 вересня "Європейська Солідарність" висунула кандидатом на пост мера Харкова депутата Харківської обласної ради від цієї партії Олександра Скорика, і його кандидатуру підтримав лідер партії Петро Порошенко.

Читайте також: Довибори в Раду: «Слуга народу» висуває Войцехівського

30 серпня у Харкові учасники зустрічі лідерів партій "Акцент", "Голос", "Демократична Сокира", "Європейська Солідарність", "Національний корпус" та "Правий сектор" обрали єдиним кандидатом від проукраїнських сил на позачергових виборах мера Харкова лідера харківського осередку "Нацкорпусу" Костянтина Немічева.

У жовтні 2020 року на місцевих виборах Геннадій Кернес був втретє обраний мером Харкова: він набрав близько 60% голосів. У ніч з 16 на 17 грудня Кернес помер у берлінській клініці "Шаріте" від ускладнень, пов'язаних з коронавірусом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-