На Чернігівщині третина шкіл не зможе працювати в «жовтій» зоні

На Чернігівщині третина шкіл не зможе працювати в «жовтій» зоні

Укрінформ
На Чернігівщині 164 школи із 413-ти, через недостатній рівень вакцинації працівників, не зможуть працювати офлайн в умовах жовтого карантинного рівня.

Про це повідомив департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА, передає Укрінформ.

"Попри роботу, проведену за останні тижні спільно управліннями освіти та охорони здоров'я, лише 64% освітян щеплені хоча б однією дозою. Необхідний рівень вакцинації працівників досягнуто не у всіх навчальних закладах. Як результат, з 23 вересня 164 школи області припинять працювати", - ідеться у повідомленні.

Як інформувало агентство, з 23 вересня в Україні запроваджується жовтий рівень епідемічної безпеки. Згідно з новими правилами адаптивного карантину, відкритими для відвідування залишаться лише ті навчальні заклади, де щеплення проти COVID-19 отримали щонайменше 80% працівників.

Читайте також: Лише 10% шкіл на Львівщині зможуть працювати офлайн після запровадження «жовтої» зони

За даними Чернігівської ОДА, за минулу добу, 20 вересня, в області виявили 61 новий випадок коронавірусної хвороби, 16 людей госпіталізували. Померло 4 пацієнти.

З початку пандемії на Чернігівщині зареєстровано 59 883 випадки інфікування коронавірусом, з яких 1 451 мали летальний кінець. На сьогодні в області госпіталізовано 230 хворих, 1 024 лікуються амбулаторно. Щеплення від COVID-19 двома дозами вакцини отримало 17% населення, однією - 21%.

Як повідомляв Укрінформ, за добу 20 вересня в Україні зафіксовано 5 159 нових підтверджених випадків COVID-19, за весь час пандемії - 2 355 805. Померло від хвороби 55 056 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-