У Дніпрі попрощалися з Дариною Гречіщевою, яка загинула внаслідок вибуху авто

У Дніпрі попрощалися з Дариною Гречіщевою, яка загинула внаслідок вибуху авто

Фото
Укрінформ
У Дніпрі в п’ятницю, 17 вересня, відбувається церемонія прощання з речницею ГУ ДСНС у Дніпровській області Дариною Гречіщевою, яка загинула в результаті вибуху автомобіля вранці 15 вересня на проспекті Богдана Хмельницького.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Траурна церемонія прощання пройшла в Храмі Різдва Пресвятої Богородиці.

Сотні містян, колег, волонтерів, друзів не могли стримати сліз. Говорили про те, що поховання прийшлося на День рятівника, і в цьому бачили особливий знак, адже своє життя Дарина присвятила саме цій місії.

Читайте також: Загинула керівник пресслужби обласного управління ДСНС Дар'я Гречіщева

Похорон відбуватиметься на міському кладовищі в Нікополі – рідному місті дівчини.

У Дніпра прощаються із Дашею Гречищевою, яка загинула від вибуху авто / Фото: Микола М'якшиков, Укрінформ

Як повідомлялося, 15 вересня, близько дев'ятої ранку, у Дніпрі вибухнуло авто Nissan Primera. Під час вибуху загинули Дар'я Гречищева та член громадської організації "Український легіон" Олексій Кавлак, який працював інструктором з домедичної допомоги й вибухотехнічної безпеки. Він займався проєктами у співпраці з ДСНС.

Справу попередньо кваліфікували як теракт (стаття 258 Кримінального кодексу України). Тіла загиблих ідентифікували за документами, знайденим на місці події.

Вибух розслідує Служба безпеки України. Наразі вона шукає свідків та очевидців вибуху у м. Дніпро і просить усіх, хто може допомогти у розкритті цього злочину, звертатися за телефоном спеціальної гарячої лінії - (056) 744 85 19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-