Загинула керівник пресслужби обласного управління ДСНС Дар'я Гречіщева

Загинула керівник пресслужби обласного управління ДСНС Дар'я Гречіщева

Фото
Укрінформ
Сьогодні близько 9-ї години ранку загинула начальник відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області Дар'я Гречіщева.

Як передає Укрінформ, про це Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляє у Фейсбуці.

“Страшна новина для усієї нашої сім'ї рятувальників. Сьогодні близько дев’ятої ранку трагічно загинула начальник відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС у Дніпровській області Дар'я Гречіщева”, - ідеться у повідомленні.

За словами колег, “Дар'я була одна з найкращих співробітників ДСНС, а очолюваний нею відділ - одним із найпередовіших, найфаховіших, найпотужніших серед усіх регіональних прес-служб ДСНС. Як керівник Дар'я не боялася експериментувати, проявляти ініціативу, завжди тримала руку на пульсі усіх нововведень, зокрема однією з перших в ДСНС почала просувати та популяризувати гендерний напрямок у роботі свого управління. Вона активно долучалася сама і долучала своїх підлеглих до участі у різноманітних тренінгах, форумах, курсах, стараючись самовдосконалюватися, розвиватися, рости. Саме тому її підлеглі завжди відрізнялися фаховістю та професійністю”.

У ДСНС нагадали, що Гречіщева була волонтером Червоного Хреста, багато допомагала усім, хто потребував допомоги.

Читайте також: Поліція не знайшла вибухівки у столичному коледжі, відкрили справу

“Як людина вона була неймовірно доброю, товариською, компанійською. Надійним другом, чарівною дівчиною, прекрасною подругою. Світла пам'ять нашій подрузі, колезі, просто прекрасній людині, капітану служби цивільного захисту Дар'ї Гречищевій”, - заed;или у ДСНС.

Як повідомляв Укрінформ, у Дніпрі 15 вересня вранці внаслідок вибуху автомобіля Nissan Primera загинули дві людини. Вибух стався на проспекті Богдана Хмельницького. На місці події працюють слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти криміналістичної лабораторії.

Фото: ДСНС 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-