Стартував ремонт дороги Слов’янськ-Донецьк-Маріуполь

Стартував ремонт дороги Слов’янськ-Донецьк-Маріуполь

Фото
Укрінформ
На Донеччині за програмою Президента «Велике будівництво» біля Волновахи стартував ремонт автодороги Н-20 Слов’янськ-Донецьк-Маріуполь. 

Як передає Укрінформ, про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Донецькій області.

«Стартував поточний середній ремонт автомобільної дороги Н-20 Слов’янськ-Донецьк-Маріуполь на ділянці км 188+004 – км 208+666», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що ця траса проходить біля міста Волноваха, і це І категорія автомобільної дороги протяжністю 20, 662 км. Загальна вартість ремонту становить понад 766, 5 млн грн.

Читайте також: На Миколаївщині відремонтують дороги на популярних туристичних маршрутах

Робочим проєктом передбачається відновлення транспортно-експлуатаційних показників проїзної частини - водовідведення та штучних споруд. А також доведення елементів облаштування до нормативних вимог.

Біля Волновахи відремонтують дорогу Слов’янськ-Донецьк-Маріуполь / Фото: Укравтодор

Роботи буде виконувати підрядна організація «ДС Пром Груп».

Найближчим часом буде зроблено: зрізання дрібнолісся та чагарнику з укосів земляного полотна; розбирання автопавільйонів; розбирання бортового каменю; розбирання металевого бар’єрного огородження, дорожніх знаків та фрезерування існуючого дорожнього одягу.

Читайте також: На Миколаївщині ремонтують два мости

Як повідомляв Укрінформ, у 2021 році за програмою "Велике будівництво" планують побудувати та відновити 4500 км доріг державного значення та 2000 км місцевих доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-