На Миколаївщині ремонтують два мости

На Миколаївщині ремонтують два мости

Велике будівництво
Укрінформ
На Миколаївщині за програмою Президента «Велике будівництво» триває капітальний ремонт двох мостових переходів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Миколаївської ОДА.

«У рамках Національної програми відновлення штучних споруд цьогоріч планується розпочати капітальний ремонт 5 мостів з підходами на автошляхах Миколаївщини. Перші два мостові переходи уже в активній роботі», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, це дороги Н-24 Благовіщенське – Миколаїв км 147+827 у селі Ракове та ​ Р-55 Одеса – Вознесенськ – Новий Буг км 115+405 селищі Веселинове. Обидві штучні споруди побудовані в 50-ті роки минулого сторіччя. Відтоді реконструкцію здійснено лише на мосту в селищі Веселинове у 1990 році.

Наразі на об’єктах виконуються роботи з облаштування тимчасових об’їзних доріг та розбирання існуючих мостових конструкцій. Ремонт триватиме впродовж усієї осені. Відновлення проїзду заплановано на кінець поточного року.

Читайте також: На Луганщині капітально відремонтували трасу Сєвєродонецьк – Золоте

Окрім цього, у рамках програми "Велике будівництво" найближчим часом планується розпочати капітальний ремонт мосту у Березнегуватому, що на 62-му кілометрі автодороги Р-81 Казанка – Снігурівка – Антонівка – Р-47.

Як повідомляв Укрінформ, за словами заступника голови Офісу Президента, координатора "Великого будівництва" Кирила Тимошенка, цього року буде відремонтовано або збудовано 6 500 км доріг і 150 мостів по всій Україні.

Фото: www.mk.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-