На Луганщині капітально відремонтували трасу Сєвєродонецьк – Золоте

На Луганщині капітально відремонтували трасу Сєвєродонецьк – Золоте

Фото
Укрінформ
На Луганщині за програмою "Велике будівництво" завершено капітальний ремонт дороги від Сєвєродонецька до прифронтового міста Золоте.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Служба автомобільних доріг у Луганській області

«Закінчені роботи за маршрутом «Сєвєродонецьк – Золоте». Цей маршрут складається з двох ділянок автомобільних доріг Р-66 та Т-13-16 загальною довжиною 44 кілометри. Ремонт проводиться за проєктом "Велике будівництво". Наразі проводиться горизонтальна розмітка, на черзі – встановлення сигнальних стовпчиків», - ідеться в повідомленні.

Дорога проходить через населені пункти Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Гірське (Попаснянський район).

Читайте також: На Івано-Франківщині почали ремонт дороги до Тернополя - фото

У 2020 році були зроблені основні роботи на дорозі Р-66 контрольно-пропускний пункт «Демино-Олександрівка» – Сватове – Лисичанськ – Луганськ та забезпечено безперешкодний проїзд.

У поточному році дорожники (генпідрядник ТОВ «Ростдорстрой» з іншими субпідрядниками) завершили влаштування примикання з іншими другорядними дорогами, зробили з’їзди/виїзди. Завершено укладання верхнього шару асфальтобетону.

Тривають роботи з організації дорожнього руху: проводиться нанесення горизонтальної дорожньої розмітки холодним пластиком від Лисичанська до Золотого.

На Луганщині за програмою "Велике будівництво" відновили трасу Сєвєродонецьк – Золоте / Фото: lg.ukravtodor.gov.ua

Раніше на дорозі Р-66 повністю завершили роботи на трьох об’єктах: шляхопровід через залізницю на км 192+862, міст через річку Біленька на км 188+578 (Гірське), міст на км 182+933. Підрядник на трьох об’єктах – ТОВ "Укрбуд-Проєкт-Реконструкція" (Київ).

Загалом у 2021 році заплановано відремонтувати 241 км доріг державного значення на Луганщині. Всього за проєктом «Велике будівництво» упродовж двох років (2020 та 2021 рр.) капітальним та поточним ремонтом буде охоплено 461 км доріг. Це більш як третина доріг державного значення (1200 км) області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-