На Івано-Франківщині почали ремонт дороги до Тернополя - фото

На Івано-Франківщині почали ремонт дороги до Тернополя - фото

Велике будівництво
Укрінформ
В Івано-Франківській області за програмою «Велике будівництво» розпочали ремонт на трасі національного значення Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор) у Фейсбуці.  

«Один із головних принципів програми «Велике будівництво» – маршрутний. З’єднуємо обласні центри якісними транспортними коридорами. Один з таких – автошлях Н-18 між Тернополем та Івано-Франківськом. У межах Тернопільської області у 2021 році на ньому вже повністю влаштовано 2 шари покриття. Тепер роботи стартували у Івано-Франківській області», - йдеться у повідомленні.

На першій ділянці вже провели регенерацію основи дорожнього одягу методом холодного ресайклінгу і почали укладати крупнозернистий асфальтобетон. На другій тривають підготовчі роботи: бригади ущільнюють основу проїзної частини піщано-щебеневою сумішшю.
Читайте також: На Донеччині ремонтують дорогу від Святогірська до траси державного значення

У процесі ремонту на Івано-Франківщині відремонтують 26 км траси Н-18, а загалом до кінця року в області відновлять 200 км державних доріг за програмою Президента.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський заявив, що за планом ініційованої ним програми «Велике будівництво» у 2021 році буде відремонтовано і побудовано 4 500 км доріг державного значення і 2 000 км місцевих.

Фото: Укравтодор

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-