На Донеччині ремонтують дорогу від Святогірська до траси державного значення

На Донеччині ремонтують дорогу від Святогірська до траси державного значення

Велике будівництво
Укрінформ
У Донецькій області за програмою Президента «Велике будівництво» розпочався капітальний ремонт ділянки дороги довжиною 9,4 км від Святогірська до дороги державного значення Київ - Харків - Довжанський.

Як передає Укрінформ, про це повідомив голова Донецької обласної держадміністрації Павло Кириленко у Фейсбуці.

«Розпочались роботи капітального ремонту дороги Т-05-21. Цей шлях поєднує Святогірськ із дорогою державного значення Київ-Харків-Довжанський. Загалом тут заплановано реконструювати відтинок довжиною 9,4 км», - написав очільник області.

Він зазначив, що зараз триває фрезерування наявного покриття, яке давно вже потребувало заміни. Далі почнеться укладання органо-мінеральної суміші та двох шарів асфальтобетону.

Читайте також: «Велике будівництво» у Слов’янську: капремонт доріг триває у дві черги

«На території села Богородичне, через яке проходить траса, будуть облаштовані три зупинки, острівці безпеки, освітлення, дощова каналізація, бар’єрна огорожа, тротуари та під’їзди з дворів», - пояснив Кириленко та підкреслив, що цей ремонт став можливим «завдяки президентській програмі «Велике будівництво».

Як повідомляв Укрінформ, за програмою Президента «Велике будівництво» в Україні заплановано ремонт 6,5 тис. км доріг до кінця 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-